Portretten van dementerenden

Hierboven ziet u een aantal portretten uit de serie "Dementerende mensen", De totale serie bestaat uit dertien portretten, die ik getekend heb in het tweede jaar van mijn specialisatie Tekenkunst. Deze serie heb ik in september getoond tijdens een expositie in de bibliotheek in Roermond onder de titel "Verstild leven".

 

Portretten van mensen met een verstandelijke beperking of psychische stoornis

In het eerste jaar van mijn specialisatie Tekenkunst heb ik een reeks portretten gemaakt van mensen met een verstandelijke beperking of psychische stoornis. Zij vormden samen met de serie Dementerende mensen mijn examenproject voor het afstuderen aan de Kunstacademie in Maasmechelen.

 

Portretten van dakloze mensen

In de eerste maanden van 2018 heb ik een serie portretten getekend met als thema "Dakloze mensen". Hierboven ziet u acht portretten uit deze serie. Ze zijn uitgevoerd in houtskoolpotlood op Steinbachpapier (55x73cm). Het formaat van de portretten is A-3.

 

Portretten van 100-jarigen

In de periode tussen november 2018 en mei 2019 heb ik tien portretten getekend van 100-jarigen. Zij vormen samen het thema "Het gezicht van 100-jarigen". De portretten zijn allemaal uitgevoerd in houtskoolpotlood op een vel Steinbach papier van 73x55 cm. Het formaat van het portret is A-3.

 

 

Neem contact op

Opdracht aanvragen